Κυριακή, 29 Μαρτίου 2009

Wrong Entry

Οι κοκκινίλες στα σφιχτά σου κωλομέρια και οι γρατσουνιές κατά μήκος της πλάτης σου μαρτυρούσαν το άγριο ξέσκισμα που μόλις είχε τελειώσει. Σηκώθηκες νωχελικά από το κρεβάτι με το που ένιωσες ότι μπορούσες να πάρεις τα πόδια σου και κατευθύνθηκες προς το μπάνιο. Το καλλίγραμο γυμνό κορμί σου και το ανεπαίσθητο λίκνισμα των γοφών σου με έβγαλαν από το γλυκό λήθαργο. Σχεδόν στιγμιαία αισθάνθηκα τον πούτσο μου να σηκώνει κεφάλι, λεπτά μόλις απ'τη στιγμή που είχε αδείασει με μια μικρή έκρηξη στην κοιλιά σου. Δεν περίμενα παραπάνω.. με το που άκουσα το νερό του ντους να τρέχει πήρα μια βαθιά εισπνοή από το μουσκεμένο στρινγκάκι σου και σηκώθηκα.

Είχες αρχίσει ήδη να παίζεις με τις σαπουνάδες. Tο αφρόλουτρο με άρωμα καραμέλας είχε απλωθεί στην πλάτη, τους ώμους, το στήθος σου. Σε πλησίασα από πίσω, φέρνοντας τα χείλη μου σε απόσταση ανάπνοής από το αυτί σου και ψιθύρισα "με τρελαίνει το άρωμά σου...". Τα χέρια μου τυλίχτηκαν μπροστά στη μέση σου και συνέχισαν προς τα πάνω. Έμπηξα τα δόντια μου στο σβέρκο σου τη στιγμή που τα δάχτυλά μου ψηλάφιζαν τις πέτρινες ρώγες σου και ένιωσα την ανάσα σου να βαραίνει. Άφησα τα χέρια μου να ακολουθήσουν τη φορά του καυτού νερού που πιτσίλιζε το κορμί σου και να τα οδηγήσει στο καλυμμένο με αφρό καλοξυρισμένο μουνάκι σου. Φλέρταρα μαζί του με τα δάχτυλα αλλά όχι για πολύ. Καυλωμένος όσο δεν πάει άλλο, σε γύρισα προς το μέρος μου, δάγκωσα τα χείλια σου και άρχισα να σε φιλάω παθιασμένα. Ένιωσα το χέρι σου να πιάνει από τη βάση τον πούτσο μου και να τον παίζει ελαφρά ενώ τα χείλια σου ήταν ακόμα κλειδωμένα στα δικά μου. Έφερα τις παλάμες μου στα γεμάτα αφρούς κωλομέρια σου και σε τράβηξα να κολλήσεις επάνω μου.

Με τις γλώσσες μας να παλεύουν σαν φίδια, τα δάχτυλά μου παρασύρθηκαν στη στενή χαράδρα και στην είσοδο της ακόμα στενότερης σουφρίτσας σου. Με τη βοήθεια του νερού και του αφρόλουτρου, το μεσαίο μου δάχτυλο βυθίστηκε χωρίς μεγάλη δυσκολία, γυρίζοντας τη σκέψη μου πίσω στην πρώτη γνωριμία μου με το ακόμα παρθένο κωλαράκι σου. Κανείς μας δεν περίμενε πως θα φτάναμε τόσο μακρυά παρά τις τόσες δυσκολίες. Και όμως ήμασταν ακόμα μαζί, με τα λεπτά σου δάχτυλα τυλιγμένα σφιχτά γύρω απ'τον πούτσο μου και το δάχτυλο μου όλο μέσα σου.

Δεν άντεχα άλλο, έπρεπε να σε πάρω άμεσα. Σε ξαναγύρισα πλάτη και έφερα τον πούτσο μου μπροστά στα μουνόχειλά σου. Και τότε συνέβη κάτι που ούτε εσύ περίμενες αλλά ούτε εγώ είχα στόχο. Θες η έλλειψη τριβής λόγω σαπουνάδας, θες το παιχνίδι με τα δάχτυλα που είχε προηγηθεί, ο πούτσος μου ανέβηκε λίγο πιο πάνω, στην είσοδο ακριβώς της κωλοτρυπίδας σου. Έχοντας χάσει κάθε αυτοέλεγχο, έσπρωξα ελαφρά παρά την κατάπληξή σου και το ασθενικό "μη" που ψέλλισες. Η αίσθηση του πούτσου μου μέσα στο ζεστό και απίστευτα στενό κωλαράκι σου, χωρίς κάποιο ελαστικό περιτύλιγμα να παρεμβάλλεται, με έφερε σχεδόν στα όρια μου. Χωρίς να κουνιόμαστε καθόλου, μιας και η παραμικρή κίνηση σε πέθαινε, μείναμε έτσι για κάποια δευτερόλεπτα που φάνηκαν αιώνες. Δεν αντέχαμε άλλο, εσύ από πόνο κυρίως κι εγώ από καύλα. Ήθελα να χύσω σαν τρελός στα άδυτα του κορμιού σου.. να νιώσω το σπέρμα μου να εκτοξεύεται σαν πίδακας μέσα σου και να σε μουσκεύει. Η σκέψη και μόνο αποδείχτηκε υπερβολική.. την τελευταία στιγμή πριν το εκρηκτικό φινάλε δείλιασα και τραβήχτηκα, στέλνοντας τα χύσια μου στη μέση και στην πλάτη σου, να τα ξεπλύνει το νερό που δεν είχε σταματήσει να μας λούζει...

Κάτι μου λέει πως την επόμενη φορά που θα ξαναβρεθούμε σε ντουσιέρα δε θα κάνω πίσω μωρό μου...

Δεν υπάρχουν σχόλια: